Király Robi Fogyi Klub | 06-20-9574-223
image Közösségi oldalak:
 • slide10
  slide10
 • slide9
  slide9
 • slide8
  slide8
 • slide3
  slide3
 • slide2
  slide2
 • slide5
  slide5
 • slide4
  slide4
 • slide7
  slide7
 • slide6
  slide6
 • slide11
  slide11

Mi (mától fekete dögös bombázó) Katikánk, Noyánk, és Yózsink a Blikkben

MAGYARORSZÁG — Már 102 kilogrammot nyomott Szombathelyi Kata (29), amikor úgy döntött, véget vet a mázsás problémáknak. A fiatal nő nemcsak a tükröt nem szerette, de vérnyomása is ijesztően magas volt,  a gerince pedig állandóan fájt.

Elszánta magát, és ma már a dögös fekete bombázóról senki sem gondolná, hogy egykor kiakadt a mérleg, ha ráállt.

Irány a strand! Szombathelyi Katának már vérnyomásproblémái voltak, és fájt a gerince a túlsúly miatt. A fiatal nő 26 kilót fogyott, bátran mehet a strandra
Irány a strand! Szombathelyi Katának már vérnyomásproblémái voltak, és fájt a gerince a túlsúly miatt. A fiatal nő 26 kilót fogyott, bátran mehet a strandra

– Egy fogyiklubhoz csatlakoztam, mert úgy gondoltam, csapatban könnyebb kitartani az elhatározásom mellett. Eltökélten diétáztam, és mellette sportoltam. Tudtam, hogy csak a kitartó étrendbeli változás hoz eredményt. A gyors fogyást ígérő porok és trükkök hosszú távon semmit sem érnek. Mostanra 26 kilóval vagyok könnyebb, és a célom, hogy megtartsam a súlyom – áradozott a lány.

Mogyorósi Noémi megunta a duciságot, sportolni kezdett, és 22 kilótól szabadult meg
Mogyorósi Noémi megunta a duciságot, sportolni kezdett, és 22 kilótól szabadult meg

 

Hazánkban összesen hatmillió túlsúlyos ember él. A felnőtt férfiak 39, 4, a nők 31, 1 százaléka túlsúlyos, és 21, 5, illetve 21,9 százalékuk elhízott. Más szóval minden ötödik felnőtt elhízott a Központi Statisztikai Hivatal Egészségfelmérése szerint. Pedig 5-10 százalékos testsúlycsökkenés már jelentősen csökkentheti a vérnyomást, a vércukor- és a koleszterinszintet. Európa épp ezért most összefogott, hogy az egészséges életmód biztosítása mindenkinek alanyi jogon járjon.

– Egymillió aláírást kell összegyűjtenünk ahhoz, hogy az Európai Parlament napirendre tűzze az egészséges élet kérdéskörét – mondta Henter Izabella, a Magyar Dietetikusok Szövetségének tagja. – Ha az országok államilag támogatnák a megfelelő táplálkozást és a sportot, kevesebb pénzt kellene az egészségügybe pumpálniuk. A dietetikus szerint a cél ne a 20-30 kilós fogyás legyen.

– Ne koplaljunk, rendezkedjünk be arra, hogy egy életen át megfelelően együnk. Ha a tányérunkon az étel fele mindig zöldség, és naponta mozgunk egy keveset, biztos, hogy jobban fogjuk magunkat érezni – mondta a szakember.

A teljes cikk:

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/nekik-sikerult-a-nagy-fogyas-2019109

Rice base shop

Rice base shop 5000 Ft-os rendeléstől ingyenes kiszállítás

Ro-bicikli órák