Király Robi Fogyi Klub | 06-20-9574-223
image Közösségi oldalak:
 • slide10
  slide10
 • slide9
  slide9
 • slide8
  slide8
 • slide3
  slide3
 • slide2
  slide2
 • slide5
  slide5
 • slide4
  slide4
 • slide7
  slide7
 • slide6
  slide6
 • slide11
  slide11

Mi (mától fekete dögös bombázó) Katikánk, Noyánk, és Yózsink a Blikkben

MAGYARORSZÁG — Már 102 kilogrammot nyomott Szombathelyi Kata (29), amikor úgy döntött, véget vet a mázsás problémáknak. A fiatal nő nemcsak a tükröt nem szerette, de vérnyomása is ijesztően magas volt,  a gerince pedig állandóan fájt.

Elszánta magát, és ma már a dögös fekete bombázóról senki sem gondolná, hogy egykor kiakadt a mérleg, ha ráállt.

Irány a strand! Szombathelyi Katának már vérnyomásproblémái voltak, és fájt a gerince a túlsúly miatt. A fiatal nő 26 kilót fogyott, bátran mehet a strandra
Irány a strand! Szombathelyi Katának már vérnyomásproblémái voltak, és fájt a gerince a túlsúly miatt. A fiatal nő 26 kilót fogyott, bátran mehet a strandra

– Egy fogyiklubhoz csatlakoztam, mert úgy gondoltam, csapatban könnyebb kitartani az elhatározásom mellett. Eltökélten diétáztam, és mellette sportoltam. Tudtam, hogy csak a kitartó étrendbeli változás hoz eredményt. A gyors fogyást ígérő porok és trükkök hosszú távon semmit sem érnek. Mostanra 26 kilóval vagyok könnyebb, és a célom, hogy megtartsam a súlyom – áradozott a lány.

Mogyorósi Noémi megunta a duciságot, sportolni kezdett, és 22 kilótól szabadult meg
Mogyorósi Noémi megunta a duciságot, sportolni kezdett, és 22 kilótól szabadult meg

 

Hazánkban összesen hatmillió túlsúlyos ember él. A felnőtt férfiak 39, 4, a nők 31, 1 százaléka túlsúlyos, és 21, 5, illetve 21,9 százalékuk elhízott. Más szóval minden ötödik felnőtt elhízott a Központi Statisztikai Hivatal Egészségfelmérése szerint. Pedig 5-10 százalékos testsúlycsökkenés már jelentősen csökkentheti a vérnyomást, a vércukor- és a koleszterinszintet. Európa épp ezért most összefogott, hogy az egészséges életmód biztosítása mindenkinek alanyi jogon járjon.

– Egymillió aláírást kell összegyűjtenünk ahhoz, hogy az Európai Parlament napirendre tűzze az egészséges élet kérdéskörét – mondta Henter Izabella, a Magyar Dietetikusok Szövetségének tagja. – Ha az országok államilag támogatnák a megfelelő táplálkozást és a sportot, kevesebb pénzt kellene az egészségügybe pumpálniuk. A dietetikus szerint a cél ne a 20-30 kilós fogyás legyen.

– Ne koplaljunk, rendezkedjünk be arra, hogy egy életen át megfelelően együnk. Ha a tányérunkon az étel fele mindig zöldség, és naponta mozgunk egy keveset, biztos, hogy jobban fogjuk magunkat érezni – mondta a szakember.

A teljes cikk:

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/nekik-sikerult-a-nagy-fogyas-2019109

Király Róbert mondta

MAGYARORSZÁG — Ahogy egyre feljebb kúszik a hőmérő higanyszála, úgy lesz egyre rövidebb a nők nadrágszára. Az alig takaró forrónadrágot viselő lányokkal úton-útfélen találkozni.

Lakatos Márk stylist azt állítja, minél rövidebb, annál menőbb a naci. – Először a 60-as években szédítette a pasikat a forrónadrágos lányok látványa, aztán a 80-as évek diszkókorszakában ismét óriási divat volt popsit mutató kisgatyát hordani. És íme, most ismét előkerült a sort, ami akkor jó, ha alig szélesebb, mint egy öv.

Nőiesen szép az élet – Szeretem a forrónadrágot, mert a hosszú lábaimon jól áll, és ezt mások is észreveszik. Ilyen melegben nincs is kényelmesebb viselet – magyarázta Gazdag Aliz (24)

Színben és anyagban minden megengedett, hozzá lábbelinek a saru javasolt. Akinek jó hosszú lába van, az válassza az ókori Rómát idéző, térdig szíjazható változatot. Ami igaz, az igaz: egy dolog valóban elengedhetetlen a divatruci viseléséhez: ez pedig a formás láb és a feszes comb. Tehát mielőtt valaki nekiáll lenyiszálni megunt nadrágja szárát, álljon a tükör elé, és győződjön meg arról, hogy valóban jól áll-e neki az alignaci. Ha kételyei vannak, inkább vegyen fel maxi szoknyát, ami most épp annyira hódító, mint kurta társa.

Király Róbert fitneszedző szerint néhány egyszerű gyakorlat elvégzése után mindenki átformálhatja lábát, combját a forrónadrág viselésére. – Ha csak egy kicsivel többet vagy másképp mozgunk, mint idáig, az már hozhat eredményt – ilyen jó időben érdemes a szabadban kerékpározni vagy gyorsgyalogolni. Ha emellett megfelelően is eszünk, a mozgás már két hét alatt is sokat formálhat a lábon.

A teljes cikk:

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/hoseg-ellen-forronadrag-2020698

Ducik, dobjatok le fél mázsát!

Több mint 60 kilót fogyott Király Robi, aki speciális diétáját és tornáját is a túlsúlyosok szolgálatába állította. Sőt edzőtársai is az általa sikeresen lefogyasztottak közül kerültek ki. A fogyni vágyók szívesen fordulnak Robihoz, hiszen a fitt fiatalember egy éve még maga is a ducik problémáival küzdöt.

Nehéz ráismerni az egykor 132 kilós szegedi fiatalemberre, aki 5-6 féle diétából állította össze saját változatát.

Az egykor élelmiszeriparban dolgozott fiú 30 évesen döntött teljes életmódválozáson. Négy hónap alatt ötven kilót fogyott, a korábban kifelé mosolygó, befelé depressziós asztmával és trombózissal küszködő fiatalember. Ebben segítségére volt, saját 5-6 diétából kialakított módszeres és a rendszeres edzések is. A fogyás életmódváltozással is járt, megtalálta a szerelmet, sikeres edzővizsgát tett és fogyiklubot alapított. Duci tornájára egyre többen jelentkeznek. – Másképp állnak hozzám, mert átéltem a problémájukat az én sikerem erőt ad a fogyni vágyóknak. Az általam lefogyasztottak közül választottam edzőtársakat is az egykor 100 kilós Regényi Ágnes óvónő egy év alatt 32 kilót adott le, míg Szombathelyi Kata negyed mázsával lett könnyebb. – A külső változás fejben még nem történt meg teljesen, most is az XXL-es ruhákat nézem meg először a boltban - mondja Ágnes. – Hamarabb voltunk barátok, mint edzőtársak Robival, mert mozgásszeretetével és pozitív gondolkodásával mindenkit elvarázsol - mondja Kata. – Magamra nem vagyok büszke, edzőtársaimra annál inkább. Fejlődésem titka, hogy sosem érzem, hogy elég jó vagyok - mondja Robi. Robi távoli tervei között szerepel, hogy több városban is szeretne edzőtermet nyitni, ahol az általa lefogyasztott és hivatalosan is sikeres edzővizsgát tett tanítványok oktatnának. Titkos diétájáról annyit árult el a Borsnak, hogy rizsen, rizstésztán és rizsliszten alapul gondosan szétválasztva a szénhidrát és fehérje dús táplálékokat. Napi 2-2,5 liter szénsavmentes ásványvizet, vagy teát fogyaszt, 20 óra után pedig nem vesz magához szilárd táplálékot. A tömegnövelőket és táplálékkiegészítőket kerüli. Aki azt gondolná, hogy Robi számára mindez csak üzlet az téved. A fiatalember állítja tíz évvel ezelőtt is ennyit keresett mint most, de vallja a rengeteg munka eredménye meghozza gyümölcsét, hiszen segíthet sorstársainak.

A teljes cikk:

http://www.borsonline.hu/20081115_ducik_dobjatok_le_fel_mazsat_

Ducikból lett szegedi edzők

Szeged - Elvégzett egy edzői képzést, és saját fogyókúrás klubot alakított Király Róbert, a Nagy Alakítás című műsor egykori szegedi résztvevője.

Két segédedzőjével, Regényi Ágnessel és Szombathelyi Katával azt tervezik: megnyitják az első olyan edzőtermet Szegeden, ahol a trénerek egykor mind túlsúlyosak voltak – így könnyebben segíthetnek a kövéreken. Edzőnek készül, vagy olyan emberekkel szeretne foglalkozni, akik hasonló problémákkal küzdenek, mint ő maga – mondta el lapunknak a szegedi Király Róbert 2004-ben, a TV2 Nagy Alakítás című műsora után. Hatvan kilót adott le, a műsorban megszabadították a felesleges bőrtől.

A 34 éves Robi azóta kilépett az élelmiszer-kereskedelemből, és saját fogyiklubot alakított. A torna mellett étkezési tanácsokat is ad, távlati terve, hogy edzőtermet nyit, ahol csak egykori kövérek tartanak órákat – és ehhez segítőtársakat is talált két segédedzője személyében.

reményi Ágnes, Király Róbert és Szombathelyi Kata karcsún és fitten az edzőteremben Fotó: Schmidt Andrea
Reményi Ágnes, Király Róbert és Szombathelyi Kata karcsún és fitten az edzőteremben Fotó: Schmidt Andrea


Regényi Ágnes 32, Szombathelyi Kata 24 kilót adott le mozgásmániássá vált edző segítségével, aki látva lelkesedésüket, biztatta őket: végezzék el a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Továbbképző Intézetének testépítő–fitneszedző képzését. – Amikor először beléptem az edzőterembe, a szemekből azt olvastam ki: szegényke, milyen kövér, de meg fogja csinálni – emlékezett vissza Ági, a 33 éves, háromgyerekes édesanya, aki egy éve jár Robi tornáira, és nemrégiben az edzői tanulmányokat is elkezdte. Soha nem felejti el azt a szeretetet és együttérzést. Hozzátette: fogcsikorgatva, de végigcsinálta az első edzést, és olyan eufórikus állapotba került, hogy elhatározta, új életet kezd.

A teljes cikk:

http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/ducikbol_lett_szegedi_edzok/2076915/

Rice base shop

Rice base shop 5000 Ft-os rendeléstől ingyenes kiszállítás

Ro-bicikli órák