Király Robi Fogyi Klub | 06-20-9574-223
image Közösségi oldalak:
 • slide10
  slide10
 • slide9
  slide9
 • slide8
  slide8
 • slide3
  slide3
 • slide2
  slide2
 • slide5
  slide5
 • slide4
  slide4
 • slide7
  slide7
 • slide6
  slide6
 • slide11
  slide11

Egészségdíj pályázat, mozgás kategóriában!

2. pályázat, mely a célok tekintetében tér el, vagyis idomul, az előzőhöz,
és szíves elbírálásukra bízom....

Kicsit a kályhától kezdve:

Király Robi vagyok, egy volt 132 kilós szegedi srác, akit 62 kg-os fogyása után a TV2 "Nagy Alakítás" c. műsorában megszabadítottak a fölösleges bundájától. Életmódváltásom mellett - nagy szavakkal élve, egyfajta küldetéstudat által vezérelve - az edzői szakképesítés megszerzése után arra tettem föl az életem, hogy saját hiteles példámon keresztül segíthessek azokon a rászoruló embereken, akik iránt volt sorstársként, maximális empátiával viseltetek.

Az egészben a mosolygásra késztető, de kicsit mégsem, hogy általános iskola első osztályától-középiskola végéig föl voltam mentve tornából, ezt fűszerezve 18 éves koromtól, vagyis nagykorúságom kezdetétől 50%-os munkaképesség csökkenéses rokkantnyugdíjas lettem az asthma, és a túlsúly kapcsán. Ezt levetkőzve fogyásom után, pedig 30 évesen elhatároztam, hogy teljes pályamódosítás révén, teljesen elölről kezdve mindent, edző leszek…

Zanzában a mostról:
Főállású edzőként „hódolok” a hobbimnak, Hála Istennek sok-sok ember tisztel meg a bizalmával, KRFK ami nem BRFK elnevezéssel, működtetek egy fogyiklubbot, fogyis táborok szervezésével is aktívkodom, egyre több belgyógyász és endokrinológus ajánl „betegeinek”,és nem uccsósorban sikerült a fogyis vendégeim közül „kinevelni” több edzőt, akik szintén teljes erőbedobással önmaguk átalakítása után, a másokon való segítéssel vannak elfoglalva. (Őróluk a www.kiralyrobi.hu büszke rovatában is olvasni lehet)

És a lényeg, hogy rengeteg megvalósításra való ötlet, cél van még előttem, vagyis előttünk, melyek némelyikéhez a pályázaton megnyerhető pénzösszeg, közelebb vihet, és megkönnyíthet.

 Sportnapok szervezése óvodák, iskolák, munkahelyek részére
 Táplálkozási tanácsadás, szakemberrel, iskolarendszeren belül
 Nyílt regionális, utcai rendezvények szervezése,
 Mozgással párosuló egyedi fogyókúraverseny szervezése, és a díjak finanszírozása (nem a legtöbbet fogyónak, hanem az összes folyamatosan kontrollált résztvevő között kisorsolva)
 és még sok 5let, ami egyedi és szívesen megosztom, csak azt már nem nyilvánosan!

Mindenkinek jó egészséget és sok mosolygást kívánva, zárom ezt a kis irományt.
Üdvözlettel: Király Robi
www.kiralyrobi.hu
0620 9574-223

Ui: néhány cikk rólunk:
http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/ducikbol_lett_szegedi_edzok/2076915/
http://www.borsonline.hu/news.php?hid=15435

 
     
 

Kommentek

3 KOMMENT

geboo 2009. november 2. - 20:40 1.

Kedves Mindenki!

Én annyit szeretnék csak az előttem szólókhoz hozzáfűzni, hogy még sosem láttam embert ennyire lelkesen edzést tartani. Király Robi az az edző, aki őszinte szívvel és viccesen vezet le egy-egy spining órát. Nem telik el úgy óra, hogy ne mondaná nekünk: " Hol van az a mosoly?"
Azt gondolom, hogy a személye miatt ekkora a látogatottsága az óráinak. :)

Bürgés Évi & Szász Iza

 

Róka Mariján 2009. október 29. - 17:32 2.

Tisztelt Zsűri!

Nem szokásom leveleket irogatni, de nemes cél kapcsán teszem. Én egy volt 136,4 kg-os (192cm) 3 gyermekes édesapa vagyok. Egyik ismerősöm ajánlotta figyelmembe Király Robit, akinek köszönhetem, hogy 122 kg-os lettem és jó úton haladunk a 98 kg-os cél felé. Robi személyében egy olyan embert ismertem, meg aki mindig, mindenáron a legjobbat akarja nyújtani azoknak, akikkel foglalkozik, akinél nem létezik a „nem” szó. Pozitív hozzáállása példa lehet minden magyar ember számára (szükségünk is van ilyen pozitív hozzáállású emberekre, mert nem vagyunk sokan az országban). Számomra, életmódváltás előtt lévőnek nagyon fontos volt, hogy egy olyan ember ad tanácsot, aki átment azon, ami még előttem, van. Robinak köszönhetem azt, hogy sokkal fittebb vagyok, jobban érzem magam a bőrömben, diétának - amit a felügyeletével végzek - koleszterin szintem a normális szintre csökkent. A mozgás életem része lett, ha munkámból kifolyólag nem tudok annyit mozogni, mint szeretnék, már elvonási tünetek jelentkeznek – a szó jó értelmében - és ami a legfontosabb, hogy egy újabb barátra leltem, amire nem is számítottam.
Ezért ezúton lobbizom, hogy a KRFK, ami nem BRFK pályázat pozitív elbírálásban, részesüljön.

Üdvözlettel Szegedről:

Róka Mariján, MBA

 

lalcsi 2009. október 29. - 16:41 3.

Üdvözlet!
Szeretnék köszönetet mondani Robinak a támogatásban mellyel, mellettem állt és áll most is a diétám ideje alatt.
Röviden: Személyes példáján keresztül mutatta az utat. Nekem ő a kollégám volt még a XXXXL-es korszakában. Ismeretségünk innen ered. Az idők folyamán kiderült betegségem, melynek neve :PCOS, ennek tünetei közé tartozik a nagy mértékű hízás ,insulin resistencia, illetve következménye a meddőség. Amikor ez a betegség egyértelművé vált diétába fogtam , ROBI útmutatásával,ekkor már edző volt a javából. 97 kg-ról indulva. - 13 kg után sikeres volt az inseminatió.Köszönhető ez a fogyásnak, a fogyás útján a sok instrukciónak lelkesítésnek illetve annak hogy a diéta hatására rendeződött az inzulinszintem, Most itt ül az ölemben 15 hónapos kislányom. Csak szívből ajánlani tudom mindenkinek!
Most ismét a diéta útján "küzdök" a tervezett célért (KG)

A.SZ.

Rice base shop

Rice base shop 5000 Ft-os rendeléstől ingyenes kiszállítás

Ro-bicikli órák